Tudod mi az a pótlusz?

A pótluszok itt élnek velünk a városban... sokan vannak. A pótluszok FÉLELMETESEK! (Szaladj, ott jön egy pótlusz!!) Feketében járnak, és bárhol felbukkanhatnak, telis-tele van velük a város. (Látod? Ott is van egy, meg ott, na és ott!) A pótluszok (csak suttogva merem elárulni) megesznek. Puskájuk is van, azzal előbb legyőznek, és csak utána esznek meg. Hiába szaladsz, utolérnek, de ha eljutottál a ház kapujáig, minden rendben van, mert - most figyelj! - a pótluszok lába egészen rövid, ezért nem tudnak felmenni a lépcsőn!!!! (Persze azért a pótluszok hatalmasak, nagyon-nagyon magasak.) Azt hiszed az ott a szomszéd néni? Tévedsz, az egy pótlusz!


Nyereményjáték

No, szerintetek honnan származnak a pótluszok? Igazából arra vagyok kíváncsi, rájön-e valamelyikőtök, hogyan jutott ez az egész a fiam eszébe. Aki kitalálja, kap tőlem egy Túrórudit!

A bejegyzés trackback címe:

https://felhokfelettkekazeg.blog.hu/api/trackback/id/tr784882838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VSch 2012.11.15. 19:46:18

Kizárólag a pótlóbuszra tudom ráhúzni. Attól tartok, nincs Rudi. :-)
süti beállítások módosítása